Szállítás és Kézbesítés

1. Hova szállítotok? Mennyibe kerül a szállítás?

Magyarország területén mindenhova INGYENES a szállítás, azonban van lehetőség külön biztosított és nyomon követhető szállítási opció megvásárlására is, ennek díja 1.490 Ft.

* Nemzetközi szállításhoz látogass el a www.mindyourselfshop.com weboldalra.
* For worldwide shipping, please visit www.mindyourselfshop.com

2. Fizethetem utánvéttel a rendelésemet?

Nem. Egyelőre csak az online bankkártyás fizetést tudjuk elfogadni. Ennek biztonságáról a PayPal és a Stripe (Mastercard, Visa, American Express) gondoskodik.

3. Honnan kerülnek postázásra a csomagok?

Minden belföldi megrendelést a magyarországi, illetve a törökországi raktárunkból teljesítünk. A kézbesítést általában a Magyar Posta vagy a DHL végzi.
Külföldi megrendelések esetén a DHL, a UPS és a PostNL a partnerünk.

4. Mikor kapom meg a rendelésem? COVID UPDATE!
A jelenlegi járványhelyzet miatt a szállítás több időt vehet igénybe. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a rendelésedet a lehető leghamarabb feldolgozzuk és postára adjuk, ez jelenleg 2-3 munkanapot vesz igénybe. A szállítás jelenlegi átlagos ideje 5-12 munkanap.
 
5. Kérhetek extra gyors kiszállítást?

Van rá lehetőség, azonban ezt az opciót nem kínáljuk eladásra, mivel magas költségei vannak. Ha azonban élnél ezzel a lehetőséggel, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot!

6. Ünnepek előtti megrendelések

Ha a megrendelést bizonyos ünnepnapok, dátumok előtt szeretnéd megkapni, javasoljuk, hogy legalább 3 héttel az adott dátum előtt add le a rendelésed. Az ünnepi időszakokban előfordul, hogy késik a kiszállítás. Nem vállaljuk a felelősséget az időben meg nem érkezett rendelések esetében.